30. okt. 2012

Lep dan

Warning!To bo malce corny. Ok, pozabite malo, mogoče kar zelo. Ampak danes je en tak lep dan... lep, čeprav neizmerno dolg, a dolg na način, ki ti energijo da in ne vzame. Razumljivo? Mogoče ja, mogoče ne, pri čudakih razumljivost in razumnost itak nista neki jaki vrlini, ne? No, bottom line: taki dnevi so lepi. Bodisi zaradi sončka, zanimive in zabavne družbe, spontanih dogodkov, ki te razveselijo (kot je recimo nakup chia semen in riževe mocarele, s katero odlično zaključiš dan- s pizzo, seveda :). In ja, recept bo kmalu, čeprav ni nič posebnega, bo pa ocena te riževe mocarele, ker si jo zasluži) ali pa ker pač preprosto je lep sam po sebi. Tudo to se dogaja, ja. ;)

Enivej, jap, danes je lep dan in prepustila se bom dobremu občutku teh par ur, dokler dan še traja. Mogoče pa je samo bližina halloweena, kdo bi vedel. Malo čarovniška sem že. :)

Aja, mogoče pa je tudi to, da dan zaključujem sicer samo v svoji družbi, vendar ob druženju s Fall Out Boy in njihovem izboru najbolj smešnih videov. Trenutno se vrtijo Blink 182 in klasična All The Small Things in kot rečejo life is pretty good. :)


ps: če malo razmislim, je mogoče dan lep tudi zato (ali pa predvsem zato), ker a) enkrat po dolgem času nisem jutra začela s prebiranjem prostih delovnih mest in b) nisem spremljela dnevnih novic in trenutno živim v blaženi nevednosti. :D

Ni komentarjev:

Objavite komentar